Yritys

Rakennusliike Huttunen

Historiaa
Olemme Iisalmessa ja lähikunnissa toimiva vuonna 2013 perustettu rakennus- ja remonttifirma. Yrittäjä on toiminut rakennus- ja remonttialalla jo vuodesta 2000 lähtien ja yrittäjänäkin jo vuodesta 2006 alkaen. Osa asentajistamme on toiminut alalla jo vuosikymmeniä. ​Pääsääntöisesti aiemmin olemme toimineet uudiskohteiden parissa aiemman perheyrityksen puitteissa. Erityisesti omakotitalot alusta loppuun ovat olleet takavuosina toimintamme ydintä. Olemmekin rakentaneet lukuisia omakotitaloja Iisalmeen.​


Koulutus
Jatkuva kouluttautuminen takaa laadukkaan lopputuloksen. Tälläkin hetkellä yrittäjä kouluttautuu rakennusinsinööri-opintojen parissa.
Kuitenkin on aina jotain uutta. Jotta voisimme taata parasta mahdollista laatua selvitämme asiaa, mistä emme tiedä, ennen työn tekemistä. Käytämme aikaa myös tuotevalmistajien kolutuksiin sekä ylläpidämme VTT:n myöntämää vedeneritystöiden sertifikaattia säännöllisesti.

Nykyään

Rakennusliike Huttunen on perustettu hallitsemaan kaikenlaiset korjauskohteet. Erityisesti huoneistojen peruskorjaukset muutostöineen ovat olleet osa toimintaamme. Toimimme pääsääntöisesti erilaisissa kotitalouksien remonttiprojektien parissa. Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat olleetkin kysyttyjä ja tällaisia kohteita olemmekin viime vuosina tehneet lähes pääsääntöisesti kalusteasennuksien ohella. Tällä hetkellä toimimme erillaisten remonttien ja uudiskohteiden parissa. Viimeaikoina olemme keskittyneet kalusteasennuksiin ja kylpyhuoneremontteihin.


Työnantajana
Työtilanteen mukaan työllistämme tarvittaessa monia paikallisia rakennusalan ammattilaisia ja yrittäjiä.​Toimintamme on kustannustehokasta ja taloudellista. Kohteeseesi saat hyväkäytöksisen ja reippaan asentajan. Pyrimme aina huolella viimeisteltyyn lopputulokseen joka kestää vertailun!


Urakoitsijoille​
Suoritamme myös aliurakointia tilanteen mukaan esim: talopakettien valmiiksi saattaminen, kiireapu, ovi- ja ikkuna-asennukset, remontit, kalusteasennus, remonttisiivous. Kysy tarjousta työurakoista tai laskutustyöstä. Palveluksessanne ammattitaitoiset ja kokeneet yleistimpuri, laattamies, laatoitusten saumaaja, kalusteasentaja, rakennusmies, rakennussiivooja. Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme tarjota myös mattotyöt ja lattia-asennukset ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjousta kohteeseesi!
Klikkaa linkkiä ja ota yhteyttä!