IKKUNAT

Tarvitsetko ikkunaremontin?
Pyydä tarjous laadukkaista ALAVUS - Ikkunoista asennettuna!
Toimitamme ikkunat kohteeseesi myös siinä tapauksessa mikäli haluat asentaa tuotteet itse.

Avattavat ikkunat

Avattavat ikkunat ovat kaksipuitteisia sisäänpäin avautuvia puu- (MSEP) tai puualumiini (MSEA)- ikkunoita. Ikkuna varustetaan lukoilla jolloin se on avattavissa toimituksen mukana tulevalla ikkuna-avaajalla. Kaikki ikkunat valmistetaan kohteen vaatimien mittojen ja tarpeiden mukaan. Saatavilla on useita erilaisia ikkunamalleja.

Lisätietoja ikkunoista


Kiinteät ikkunat

Kiinteä ikkuna on sanansa mukaisesti kiinteä, eli ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa eikä ikkuna ole avattavissa millään tavoin. Kiinteällä ikkunalla pystytään toteuttamaan isojakin ikkunoita ja kokonaisuuksia. Nykypäivänä isot jopa lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ovat suosittuja. Kiinteän ikkunan rakenteella ne pystytään toteuttamaan. Lisäksi kiinteän ikkunan U-arvo on parempi kuin avattavassa ikkunassa, joten kiinteiden ikkunoiden suosio on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina. Alavus Ikkunat Oy:n ikkunamallistosta löytyy kahta erilaista kiinteää ikkunatyyppiä MEKA ja EKA, sekä puuikkuna MEKP. Ikkunatyypin MEKA erityispiirre on, että samaan karmiin voidaan tehdä kiinteä ja avattava osa. Kuten avattavissa ikkunoissa, myös kiinteät ikkunat valmistetaan aina kohteen vaatimien mittojen ja tarpeiden mukaan.

Lisätietoja ikkunoista


Ikkunoiden asennuspalvelu

Asennamme ikkunat ja ovet paikoilleen monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla erityisesti pientalokohteisiin. Asennukset hoidamme omana työnä tai tunnettujen vastuullisten alihankkijoidemme kanssa. Asennusurakat suoritetaan asiakkaan toivomusten mukaan, jolloin urakka yleensä sisältää mittavastuun, vanhojen purkutyöt, listoitukset, pellitykset sekä jätehuollon. Asennuksen sisältö käydään aina läpi kohdekohtaisesti ja sovitusta sisällöstä tehdään erillinen asennussopimus. Asennustyöllemme myönnämme kahden vuoden takuun. Muistatahan myös että saneerauskohteissa on mahdollista saada kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta. Ilmoitammekin laskulla asennustyön osuuden kotitalousvähennyksen hakemista varten.

Ota yhteyttä paikalliseen edustajaan ja sovi tapaaminen, saat tarjouksen asennuksesta ja tuotteista sinulle sopivalla toimitussisällöllä. Mikäli haluat itse asentaa ikkunat ja ovet, onnistuu se toimituksen mukana tulevan ikkuna- tai ulko-oven asennusohjeen avulla. On kuitenkin hyvä muistaa, että huono asennus voi pilata hyvänkin ikkunan tai oven.

IKKUNAREMONTTI

Pyydä tarjous ikkunaremontistasi asennettuna!
Jos haluat asentaa ikkunat itse voit pyytää myös tarjouksen
pelkästä ikkunatoimituksesta.