NOSTO-OVET

Tarvitsetko uuden nosto-oven tai haluat vaihtaa pariovet nosto-oveksi?
Pyydä tarjous laadukkaista Lametek nosto-ovista!

Nosto-ovet

Optimal-sarjan autotallin nosto-ovi toimitetaan kolmen tiivistepinnan alatiivisteellä ja kahdella vääntövarsijousella. Ovi kulkee kevyesti kuulalaakeroitujen rullapyörien ansiosta. Kattokiskoissa olevalla takaraudalla varmistetaan oikea mitoitus asennuksen yhteydessä. Lamellina autotallinovissa on tukeva 40 tai jopa 60 mm vahva sandwich-paneeli. Eristeenä freonivapaa suulakepuhallettu uretaanivaahto. Optimal autotallinovi on tarkoitettu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Lamellin U-arvo, eli lämpöarvo on 0,32 – 0,54 w/m²! Pintamateriaalina paneeleissa kuumasinkitty, polyesterimaalattu teräspelti.

Lisätietoja nosto-ovista sekä pintakuviot

Saatavana myös vakiokokoisiin aukkoihin sopiva Easy Plus-sarjan nosto-ovi. Tässä ovessa valinnan mahdollisuudet ovat hieman rajoitetummat.

Lametek nosto-ovet

Optimal Nosto Ovi

Optimal-sarjan nosto-ovet valmistetaan juuri sinun toiveidesi ja mittojesi mukaisesti. Saat optimaalisen nosto-oven tarpeisiisi. Erilaisia kevennys- ja ovikiskoratkaisuja on useita. Jos oviaukon päällä ei ole tilaa kuin 80 mm, sekään ei ole ongelma. Olemme kehitelleet superlow-nostomekanismin, joka kääntyy jopa 80 mm ylätilassa. Vinonosto, korkeanosto, pystynosto, käyntiovi, ikkunarivi – kaikki on mahdollista, kun valintasi on Optimal nosto-ovi.

Nosto-ovet valmistetaan täysin Euroopasta hankituista komponenteista. Jokainen osa ja mekanismi on tarkkaan valittu. Optimal-sarjan lamellit valmistutetaan Euroopan nykyaikasimmalla tehtaalla Belgiassa. Lamelleissa on pintamateriaalina polttomaalattu sinkitty 0,55 mm teräspelti ja eristeenä erittäin laadukas ja freonivapaa suulakepuhallettu uretaanivaahto. Lamellin U-arvo onkin aivan omaa luokkaansa, eli 0,54 W/(m²K). Lamellien saumoissa käytämme patentoitua freezlock-ponttirakennetta, jossa kaikki kylmäsillat on katkaistu. Samoja huippulaadun kiskoja, jousia, rullapyöriä, saranoita ja muita mekanismeja käytämme myös vaativissa teollisuuden 24/7 käytössä olevissa kohteissa.

Myös värivaihtoehtoja tässä mallistossa on yli 200. Saat oman Optimal-sarjan autotallin nosto-oven haluamallasi Ral-värikartan värillä tai haluamallasi pinnoituksella.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous nosto-ovesta asennettuna!