Palvelut

Toimitamme vuosien kokemuksella monipuolisesti erillaisia rakennus- ja remonttipalveluja. Erityisesti olemme keskittyneet sisäpuolisiin asennuksiin ja sisustustöihin. Rehelliset ja luotettavat paikalliset asentajat!

Pyydä tarjous remontista tai rakennustyöstä!

Urakoitsijat: pyydä tarjous alihankinnasta!

Kalusteasennukset

Vuosien kokemuksella erillaiset kalusteasennukset. Katso lisää kalusteasennuksista täältä!

Ikkuna- ja oviasennukset

Toimitamme Alavus Ikkunat ja Ovet asennettuna!
Myös muiden toimittajien asennukset ammattitaidolla. Lametek nosto-ovet suoraan maahantuojalta. Pyydä tarjous ikkuna- tai oviremontille!

Lisää ovista ja ikkunoista.

Laatoitukset

Laattatyöt vertailukelpoisella työnjäljellä!
Kylppärit, saunat, lattiat, seinät ja terassilaatoitukset aina viimeisen päälle!

Huoneistoremontit

Vuosien kokemuksella huoneistoremontit, muutostyöt ja vauriokorjaukset. Kattavan yhteistyöverkoston kautta kaikki työt samaan urakkaan.

Viimeistelytyöt

Maalaukset, listoitukset, silikonisaumaukset, paneloinnit yms. viimeistelyt huippusiististi!
Ota yhteyttä!

Kylppäriremontit

Pyydä tarjous kohteestasi! Omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalokylppärit. Nämä me osaamme! Aina vertailukelpoinen työnjälki ja vedeneristykset sertfioiduilla menetelmillä!

Taloyhtiöille

Toimitamme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen erillaiset korjaukset ja remontit kuten maalaukset, ikkuna- ja oviasennukset, yhteisten tilojen remontit ja kunnostukset, saunat ja pesutilat. Pyydä tarjous!

Kattoremontit

Pyydä tarjous kohteestasi! Omakotitalot, paritalot ja rivitalot. Kattoremontit, uudet katot, kattotuolien asennukset, ruoteet, aluskatteet, kattopinnoitukset, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Talonrakennus

Omakotitalot

Olemme rakentaneet ja urakoineet vuosien varrella lukuisia omakotitaloja, paritaloja sekä rivitaloja asiakkaillemme! Pyydä tarjous pääurakasta tai rakennuspalveluista!

Asennuspalvelut

Talopaketit

Toimitamme talopakettien asennusta ja loppuunsaattamista.
Kysy kilpaileva tarjous talotehtaan asennukselle! 

Palvelut

Toimitamme kaikki palvelumme tinkimättömällä asenteella takuutyönä!
Ylpeydellä voimme kertoa, että kauttamme otetuilla palveluilla on hyvin vähäinen reklmaatioprosentti! Työn jälkemme kestää kyllä vertailun!
Läheskään aina meidän tarjouksemme ei ole halvin, mutta kannattaako puolivalmista ostaa? Palveluistamme saatte kirjallisen tarjouksen kiinteästä tai tuntiperustaisesta hinnasta ja nämä sopimukset pitävät!